Мабуть, всі чули казочку про кізку-дерезу.
Залізла в хатку зайчика пустив гірку сльозу.
Я ж розповім історію свою на новий лад.
Як руйнував теорію міцний кумівський блат.
Як не цінують зараз роботу і мізки
І пофіг на досягнення, були б лишень зв'язки.
Хай інший хтось будує і стіни, і дахи,
А в хаті блат панує і ломляться столи.
Залізла наша кізонька у хатку не свою.
Створила коаліцію як рідную сім'ю.
І хоче вигнать зайчика, що там куточок мав,
Накинулась на півника, що зайця захищав.
Бо знала хитра кізонька, що в неї блат то кум.
Й немає в зайця з півником столів й зелених сум.
Не напишу в цій казочці щасливого кінця
Бо виріс блат кумівства з відсутністю правця....