Весняна порожнеча - таке можливо .
Не всі лелеки у гніздах, тужливо .
Ще жовтизною і холодом вкрита нива .
А вітер ганяє хмари сміливо .
Стукає у вікна спів пташок зпозаранку .
Ніч злітає , зникає , тає з світанком .
В думках ще багато зимового інію .
Крок - топчемо життя заплутану лінію .