Наприкінці літа
Околицями Партеніту
Вибиваючи старими кедами іскри з асфальту
підходять бродяги
На запах паленого спирту
І довго сидять на пірсах теплих
Розливаючи спокій
Передають один одному келих
Наче в онкопалаті останній морфій
І сонце гріє їм змучені спини
Море сіллю притрушує рани
В келиху з рештками їхньої слини
Сплять Аргентинські варани
І поки фільтри розмоклі
В морі б'ються із хвильорізами
Вони роздивляються в біноклі
Країни, куди не пускають з валізами