Я в цих рядках лиш хочу сказати
Що сьогодні зустрінемось,може, востаннє
Я буду рядки від душі ці писати
Й віддам тобі,як зійде сонце раннє
Мені так хотілось щоб ти просто знала
Тобі я збрехав, завтра не повернусь
І я кажу лише щоб ти не сумувала
І тобі я назавжди просто клянусь
Що я скоро вернусь ти мене дочекайся
Бо я буду боротись, я не здамся, не вмру
Я можливо й ніхто, та собі лиш зізнайся
Що ти любиш мене, не забудеш іскру
Але як не вернуся - забудь ти про мене
Мене на цім світі тоді вже нема
І не зважай ти на все, що буденне
Ти фарбу візьми, малюй дні всі грайма