1
Я візьму до рук сокиру
Змайструю собі човен,
Сяду в нього і полину
У чудовий край казковий
Пр
Край, казкововий край,
Де немає суму й горя,
Де мені всміхнеться доля,
Тільки ти мене не забувай,
Не забувай...
2
Побувала я в усіх країнах
У всіх казкових берегів
І зрозуміла, що Батьківщина
Найкраща від усіх, усіх країв.
Пр
Край, казковий край,
Де немає суму й горя,
Де мені всміхнеться доля,
Тільки ти мене не забувай,
Не забувай...
3
Вітер вже підняв вітрила
І поніс мій човен вдаль
Прощавай чужа країно
Прощавай ти мій казковий край
4
Човен мій летить додому,
Повернулась знову я,
Лиш об'їхавши пів світу
Зрозуміла, що тільки ця земля
І є той край.
Пр
Край, мій рідний край,
Де немає суму й горя,
Де мені всміхнеться доля
Тільки це і є казковий край,
Мій рідний край...