Бібліотечні історії (випуск 1) Віктор Янкевич #Тенета
Доброго часу! Сьогодні вирішив поділитися першим відео-фрагментом інтерв’ю з Віктором Янкевичем.
Пілотна назва проекту "Бібліотечні історії".
Даний матеріал був відзнятий у приміщенні Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука, яка знаходиться за адресою - Площа Ринок 9 (м. Львів).
Вдячний Віктору за приділений час та відверту розмову. Подяка керівництву бібліотеки за місце між книжковими стелажами та можливість створити щось цікаве для вас.
___________________________________________________
Доброго часу! Отже продовжуємо…
За що б’ється Віктор Янкевич? Хто зробив з нього письменника і скільки він отримує за свою писанину?! Це й багато іншого в другому випуску «Бібліотечних історій».
Це одна із моїх власних спроб, які я надіюся увінчаються успіхом. Намагатимуся роботи й надалі цікавий та якісним контент. Очікую на зворотній зв'язок від глядачів. Якщо у вас є бажання підтримати проект, ви завжди можете долучитися не тільки вподобанням та репостом, а ще й державною валютою, а ,можливо, і закордонними долярами чи ойро.
Картка Привату – 4149 4991 1357 5813 (UKR)
З повагою, Богдан Кухта
___________________________________________________
#book, #Тенета, #ВікторЯнкевич, #БогданКухта