Вишневий цвіт, вишневий цвіт
Так сумно опадає,
Тобі я дивлюся услід
І розум свій втрачаю.
Та не втрачаю віри я
У цю годину ранню -
Повернеться іще життя,
Повернеться кохання!
З тобою були разом в нас
І втрати, й перемоги,
Та вірю я, зведе ще раз
Життєва нас дорога.
І впевнений, що зустріч ця
В нас буде не остання,
Заллються піснею серця,
Повернеться кохання.
Вишневий цвіт, вишневий цвіт
Так сумно опадає,
І хай для мене рухнув світ,
У серці віру маю.
Що погляд твій іще зловлю
Закохано-весняний,
І я скажу тобі "люблю",
А ти назвеш "коханим"!