Абетку я відкрию,
Бентежним оком гляну,
Відра водой наповню,
Гляну я на ганок,
Ґедзь не залетить,
Духм'яно квіти пахли,
Ебола та померла -
Єдиного залишив,
Життя ще є - триває,
Знайомих лиць немає,
"И" літеру поставлю
І я впишу словами
Їжака із ліса того,
Йодованим я шрифтом напишу
Кота, що там проходить мимо,
Ллється наче дощ,
Минає день ще у ночі,
Ніхто із вулиць не виходить,
Очами бачу я в росі - о
Павутиння те тоненьке,
Рідкими сльозами течуть
Серця, ті вічні завжди б'ються,
Течуть і перетікають
У мрії в голові моїй,
Фантазові сни я бачу,
Хочу, щоб той же день настав,
Цаляпа ще з дитинства скаче -
Чекаю на, неначе вирок,
Шкалярний знак до мене плине,
Щелепами не хочу рухать,
"Ь" не даром є м'яким,
Юністю той запах носить...
Я є один у тілі...