Дерева обіймали трасу
Як туман обійма береги
І я маю мало часу
Щоб тонути посеред цієї ріки
А ти ховаєш шрами на тілі
Як ховають діти скарби у кишені
І як тільки на землю падають тіні
Ти виносиш із дому диряві мішені
В твоїх кедах можна знайти насіння
Половини культур з обох берегів
Срібні монети твого піднебіння
Як податок, брати який ніхто не хотів
На твоїй білизні тавро залізниці
В келиху спить молодий лінивець
І сонце тобі закрива зіниці
Ніжно, як молодий піхотинець
Ти не любила зелений чай
Зате кохала свою вітчизну
Завжди забувала пароль від вайфай
І всюди розкидала свою білизну
І коли знову тебе на ранок
Підхопить вітрильник
Привези мені на згадку цигарок
І магнітики на холодильник