Волохатий павучисько
Павутину плете низько.
Роздивляюсь, не лякаюсь,
Бо в тенета не піймаюсь.
Завеликий я для нього,
Не отримає нічого.
Хай чатує на комашок,
На допитливих мурашок.
Працелюбний волохатько
Вмить собі збудує хатку.
Все обплутає нитками,
Не жартуйте з павуками