Бадьорить день ранкова кава
Щебече пташечка пісні,
Весна всміхається лукаво
з Паризьким шиком у вікні.
Земля, мов в сонячній купелі,
Пора цвітіння абрикос.
В обіймах світлої пастелі
Світ диха ніжністю всерйоз.
Вже квіти повняться нектаром
Із ароматом, як в Шанель,
П’янять весни солодкі чари,
Це справжня Мадемуазель.
По світу ходить світла юність,
Рожевий цвіт плете в вінки,
Сади - заквітчані красуні,
До світла тягнуть гілочки.
Амур в серця пускає стріли,
Наллє любовного вина.
Дівчата - наче кінодіви,
Бо в кожній дівчині – весна.
Із оберемками тюльпанів
В свої обійми кличе сад.
Весна пробуджує кохання
Й запрошує на променад.
Волосся вітер розплітає,
Хтось запитає Вуле ву..?
Пробачте, та я поспішаю
На таємниче рандеву.