Відпусти мої гріхи?
Відпустить сант Петро
Коли перетне сніги
Коли пройде пустелю
Зараз він в хостелі
Плює у стелю
Зранку на потяг
Потім на пліт
Зношений одяг
Солоний піт
Перетне Панамерікан
Якщо не забуде валізи
В Йемені через паркан
Йому там
Не відкривають візи
Далі вагон
Верхня полиця
Щемкий самогон
Древня столиця
Якщо відкриють дороги
І знімуть пости
Перетне пороги
Перейде мости
Він взагалі свій в доску чувак
Погано спить, багатьох дратує
І коли запитують що там і як
Переважно бреше або жартує
Він в принципі там ніколи не був
І має з приводу цього комплекс
Він всі історії старі забув
І носить палений китайський ролекс
Такий собі старий лінивий курєр
Ти впізнаєш його
По шрамах
По фото у храмах
По старій газеті
І ризі протертій