Просять люди знов і знов,
Ера демократів....
Напиши щось про любов,
Не про депутатів...
***
Ну а що я їм скажу???
Рифма роботяща,
І коханой дорожу,-
Бо вона найкраща!
***
І хоч мав я безліч баб
Гра давно прийнята
Коли бачу крізь Хиджаб
Милі оченята...
***
Жінки кращі у Баку,
Грозном, Єрєвані...
Дав Господь мені таку,-
Повезло в коханні...
***
Та і друзям близьким видно
І не треба то писать, -
Що дівчина лише східна,
Вміє щиро покохать!
***
Жінки кращі з Анкари,
КАтару й Дубаю...
Рік щасливий з той пори,-
Як її кохаю ..
***
Україночки, кацапки,
Європейки і жиди...
Звісно гарнії, три крапки,
Но я з східной назавжди!
***
Коли вибір вибран вірно
Коли вибір в самий раз,
Жінка має буть покірна, -
Не скандальна як у нас....
***
Ви просили "про кохання"?
Тримав слово - росказав...
І одне лише бажання,-
Щоб Господь оберігав!
***
І Твої цілуя руки...
Звісно знаю не дарма...
Відчувая серця звуки,
Такой іншої нема...
***