Знову вишні у цвіту,
Білим килимом укрились,
І на власную красу
Навіть самі задивились.
Приспів
Білі вишні, білі вишні,
Ароматом нас п'янять.
Білі вишні, білі вишні,
Хай вас димом не чорнять!
Принесіть в життя людськеє,
Білі вишні, прошу вас,
Ніжності й краси своєї
Й людяності про запас.
Приспів
Принесіть в життя людськеє
Свою щедрість і любов.
Хай не буде серце злеє,
А добро розквітне знов.
Приспів
Знову вишні у цвіту,
Ця пора така чудова.
Влиймо в душу цю красу
І вона буде здорова!
Приспів