Буде сліз нехай побільше.
Сліз від щастя, а не горя.
І мої простенькі вірші
Бриз добра несуть із моря.
Море радості і щастя.
Посмішок, тепла й поваги.
За добро - нехай воздасця!
В праці і житті - наснаги!
Щоб жилось і жити хтілось!
Щоб велось і виростало!
В гаманці - щоб колосилось!
Жити Всім ще краще стало!
Хай синіє мирне небо!
В мандри світом ноги звуть!
Дружбою людей не гребуй.
В стократ люди віддадуть.
Згинуть в безвість негаразди!
Дружи з гумором і фартом!
Щоб обставин не став в'язнем!
Та відчув - вжитті щось вартий!
Піднімемо келих друзі,
За товариша по праву!
Шану має по заслузі!
Вип'ємо за честь і славу!..