1
більше не побачиш мене заплаканим,
адже тепер я в латах міцніших ніж сама смерть
моя байдужість є любов’ю
моя любов є самогубством
я дістаю ніж
і полощу ним горло,
так наче кров, шо йде з тіла
є святою водою.
2
більше не побачиш мене схвильованим,
адже я зів’яла голова кактуса-змія
мексиканський гімн Еміліо Сапати
звучить у моєму серці
я отримую голку,
нею
проколюю твій погляд
знищую твою посмішку
й заглиблені у душу
як граніт вуста.