ти моє дев'яте коло Данте
через тебе я-таки пройшла
це на 100% того варте
істина спокійна і проста
істина сміється у обличчя:
хто тепер програв, якщо не ти?
а мене мої пригоди кличуть,
потребують нової мети
ти ніколи того не забудеш
і коліна ще твої тремтять
та в мені нічого не розбудиш,
хоч і "пунктик" виконав на п'ять
думав, просто бавишся зі мною?
підбирав слова, думки і тон
було навпаки: це я - з тобою
я прийду тепер у кожен сон
і собі згадай, згадай мій погляд
завжди ти робив, що я хотіла
й не помітив, як змінила ролі
мозок відключився через тіло
я прийду тепер у кожну думку
а мої парфуми на зап'ястках
нагадають ніжні рухи-руки
нагадають про солодку ласку
я тобі казала, що погані
ігри з жінкою, якій ти небайдужий
шепочу до тебе я востаннє
я тепер тобі лиш мрія..чуєш?
19.05