та звісно, паршиво мені на душі..
ну а як ти хотів? танцювати?
ти граньоними п'єш, а я пишу вірші..
після того все ж легше вдавати
я з тобою чомусь десь на 200 справжня
я з тобою завжди - 220
в нас і так не стосунки були б, а лажа
це реально - сумнівна радість
то, напевно, би серце зійшло з котушок
скип'ятився б, до чорта, мозок
і розтерта помада, розмазана туш,
і відключений нафіг розум
на зап'ястках парфуми мої лишились
ти таки зміг мене наздогнати
ми літали зависоко й швидко розбились
але мить ця була справжнім кайфом!
то так статися мало, то мало так бути
ти це знаєш, і я це знаю
і немає в душі ні жалю, ані смутку
мабуть тому, що я Не кохаю.
26.05