Я є слухач, який повинен чути,
Кожен серця стук відчувати,
Моя мета у цьому світі - світити,
У кожному серці вогник світла запалити!!!
Людям тепло дарувать,
Допомагать у серці спокій відшукать,
Злетіти ввись, як птах, аж до зірок!!!
Пізнати святий шлях думок!!!
Надворі спека, скоро літо вгості завітає,
А вітер-дереген листя вгору підіймає,
Чому живу в цьому світі я?!
Запитують люди, яка мета моя?!
Я є спостерігач, який мандрує,
У вимірах незвіданих світло шукає,
Крокуйте по життю, ви, люди, сміло,
Не варто думать, що колись було.
Живіть покірно, із душевною вдячністю,
Й наблизетесь на крок до свого спасіння,
І душа буде вічно жити Божою милюстю,
Знайде спокій і пізнає дар поклоніння.