З тобою поруч й назавжди,
На Марс чи на край світу.
З тобою жодної біди.
І в серці завжди літо.
Даруєш щастя ти мені
Лиш глянувши у очі.
В твої обійми неземні
Поринути я хочу.
Відчути силу мужніх рук
І ніжність губ рожевих.
Почути серця твого стук—
Драйв вечорів травневих.
З тобою завжди буду я.
Мені лиш треба знати,
Що в тебе справжні почуття,
Що вмієш ти кохати...