Я можу дістатись до неба
Поринуть в небесну блакить.
Я можу, а може не треба
Заплакать коли щось болить.
Я можу відгадувать зорі,
Давати нові імена.
Я можу впливати на долю
Та доля у мене одна.
Я можу поринути в море,
Зіграти на сцені, в кіно.
Я можу розвіяти горе,
Помити на кухні вікно.
Я можу усе, що захочу
Була б тільки віра жива.
Я можу, я вірю, я хочу!
Повірити хочу в дива.