Вітаю з днем Батька!
Нехай здоровя Вас ніколи не підводить
І щастя разом із добром у парі йде,
За те що маємо живих ще Маму й Тата -
Ми Бога молимо і дякуєм завжди за це.
І хоч далеко ми і розлетілися по світі,
І не щодня ми можем подзвонить,
Ти Боже бережи іх, прибав Ім сили,
Бо з Вами дітям легше в світі жить!
Колись маленькі ручки наші обнімали
Здавалося, таке велике, Батькове плече.
Сьогодні підросли ми, самі батьками стали,
Але горнутись хочемо до Вас не раз іще.
І хоч між нами десятки тисяч кілометрів,
І розділяє нас холодний, синій океан,
А думки й спогади все ж гріють душу,
й за Вас ми молимось як ніч, так день!
Я знаю, - вірите й бажаєте нам щастя,
Й не скажете Ви вголос: - Приізджай!
А стиха молитесь за дочку й сина,
Щоб повернулись діти в рідний край.
-Лише щоб на хвилинку, лиш на днину,
Взлітає мрія в небо сивими крильми.
-Лише щоби побачить пригорнутись,
потішитися внуками й дітьми.
Ще прийде час й настане мрія Ваша,
Старенька вишня на подвір'і зацвіте.
Повернуться до хати ваші діти-соколята
Зігрієте ще нас міцним своім плечем!
Руслана Ліщинська-Солецька
16 червня 2019
ruslana679@gmail.com