Дорога подружка Тетянко!
З Днем народження!
Я хочу келиха підняти,
І з ювілеєм привітати.
Хороших слів тобі сказати,
Від всього серця побажати:
Замріяних червневих ранків,
Прозорих вранішніх серпанків,
Рясного розмаїття квітів,
Від пахощів яких сп’яніти.
Ласкавого проміння сонця,
Що світить вранці у віконце,
Грайливого шептання вітру,
До хмар з ним в мріях долетіти.
Хай упадуть вечірні роси,
Обмиють рясно ноги босі,
Огорнуть ковдрою тумани,
І чорноброва ніч настане.
Вночі хай світять ясні зорі,
А місяць хай стоїть в дозорі,
Оберіга твій мирний сон,
Шепоче з вітром в унісон.
Хай літо принесе в дарунок
Всіляких ласощів пакунок.
А золота багряна осінь
До столу щедрого запросить.
Морозом радує зима,
І сніжним шлейфом обійма.
Весна надію принесе,
Коли навкруг розквітне все.
І так щоб ще багато літ
Жила без горя ти і бід.
Раділа сонцю, вітру, квітам,
Лихій зимі, жаркому літу.
Хай буде все, як хочеш ти!
Бажаю щастя зберегти!
Бажаю миру і любові!
Щоб рідні всі були здорові!
Бажаю віри і надії!
Нехай здійсняться твої мрії!
Будь завжди , молода і щира,
В душі красива, добра, мила!
Вино іскриться в мене в жбанку.
Ну що сказати наостанку?
Щоб святкували аж до ранку !
За тебе, подруга Тетянко.