* * *
1
Ніч зоряна, прозора
Глибинна і простора
До центру Всесвіта
До головного сонця-бога
Сходяться мережі планетарні
Всі візерунки різнобарвні
Із натхнення божої любові
Скоро, дуже скоро, брате,
Перемога завітає на подвір'я
Світло стане на Землі повсюди
Диво-кораблі із вогняної плазми
Наче метеори пронесуться
Над Трипіллям
І тоді, нарешті, стане ясно
Звідки Україна
Бере свого початку
Ось, тобі на згадку
Мої вірші -
До порозуміння
* * *
2
Вірші вирішені у вирії
Читаю голосно й виразно
І виросте, і вирине
Високо і ясно
Вирогідно, сонце, колись
Згасне
Та шляхом загадковим
Знов відродиться
У вищому із вимірів
* * *