Хтось підслухував м о є мовчання
І пише вірші з м о ї х думок.
А я, як завжди, прокинусь рано
Та поспішаючи на урок,
Мене зупинить т в о я мелодія,
Твій неочікуваний дзвінок.
Ми поговоримо, пройшло... місяців,
Відко... Яка холодна була зима!
Серце з розумом все не миряться -
Про найболючіше - жартома.
Заспокоююсь - та дарма.
Це для мене, як завжди, шок...
Бо, х т о с ь підслухав м о є мовчання
І пише вірші з м о ї х думок.
09.03.2018 21:22