(Із книги для дітей "Веселі канікули")
То не камінь і не брила,
звичайнісінька горила,
скаче з гілки і на гілку
з четверга й до понеділка,
бо радіє, що в ці дні –
три у неї вихідні!
В понеділок знов накрила
хвиля радощів горилу,
бо скінчились вихідні
й почались святкові дні!
Так з неділі й до суботи
небайдужа до роботи
зі сніданку й до вечері
в гіллі лісу чи в печері,
розпластавши руки-крила,
скаче з радощів горила.
06.07.2019