« Дяяякую... »
Ліга сміху
Команда Зе дає вонючий пшик.
На зелені кайфують разумкови,
що ігнорують українську мову
і з тилу опрацьовують язик.
Була вона, а нині ось – воно!
В Одесі! І купається у морі,
не тоне у воді... Народе, sorry?
Тобі сьогодні поки-що – на дно.
Ти обираєш іншого месію
і забуваєш істинне добро,
міняючи копійку на зеро,
не маючи ні клепки, ні надії.
За тебе нині думає не Зе,
а Пе, який у якості холопа
ініціює санкції Європи.
Тобі лише на клоуна везе.
Воно іще азів не розуміє,
а пхається туди, де – «нє альо».
Але йому сьогодні комільфо,
що плюнути на націю уміє,
допоки ще насилує Росію
висяче і лисіюче х...ьо.
вовкаху сказав вовкізе - хочете дєлать нормальні бабки, як до чотирнадцятого - язик і воду в Крим. Пока іде толковище, але молода команда КОЗЕ пообіцяла вовкіху, що добазаряться.
Дограються. Небезпечний для ЗЕКО манди гравець вступив в гру. Дядя забугорний. ЗЕКОманда рішила що його можна прокинуть. Але Уго Чавес, і ще багато хто, теж так думали.