Я обирала між реальністю і мрією,
Між красою й потворністю,
Між рідним домом та містом, повним вогнів.
Я обрала те ж саме, що й ти.
Якось я знайшла друга,
Якось його втратила.
Якось я стала байдужою,
Якось захотіла змінитись.
Якось я пообіцяла собі робити лише добрі вчинки,
Якось мене зрадили, але я не пробачила.
Напевно, я занадто дурна, щоб думати, що егоїстка
І дуже розумна, щоб розуміти, що це не так.
Я обирала між дружбою й самотністю,
Між можливістю та недосяжним,
Між коханням і рідною душею.
Я обрала себе.
Якось я знайшла сенс життя,
Якось втратила душу.
Якось я шукала того самого,
Якось припинила мучити себе.
Якось я пообіцяла собі знаходити світло в темряві, добро серед зла,
Якось я не зрадила своїй обіцянці.
Напевно, я занадто дурна, щоб думати, що не люблю себе
І дуже розумна, щоб розуміти, що це не так.