Незнайомцю,
Ти так швидко залишив мене,
Наче перша закоханість.
Я хотіла тебе обійняти,
Сказати, що ти не один.
Незнайомцю,
Колись світ був схожий на світ,
А тепер ми занадто боїмось.
Я не хотіла розлучатись,
Мовчати про те, що хотілось кричати.
Незнайомцю,
Я нещодавно пізнала одну істину -
Люди думають про нас значно менше, ніж ми вважаємо.
Хіба ти про мене ще згадаєш?
Незнайомцю,
Я бачила твою душу -
Покинуте, беззахисне дитя.
Я хотіла допомогти,
Переконати, що ще рано.
Незнайомцю,
Ми ще такі молоді,
Але наші долі вже опинилися в тупику.
Я хотіла закохатись,
Але моє серце належить тому,
Хто ніколи про це не дізнається.