Яку силу має молитва! Це випадок із мого життя.Догоряла життєва свічка моєї покійної мами.Вона гасла...Ще ніби вчора мама розмовляла, спілкувалася, хоча сила її вже покидала, а наступного дня стан погіршився.Це я відчувала і так хотілося ще попрощатися з нею, попросити за все пробачення і подякувати ...
Я підняла її голову своїми руками, мої сльози обмили її обличчя.А вона усміхнулася.Це була остання усмішка в її житті.
Я взяла молитовник , відкрила його... саме на молитві про щасливу смерть.(Кажуть, що випадковостей в житті немає).Тому почала читати вголос цю молитву.Важке дихання, яке розносилося по всій кімнаті, поступово стихало.І до кінця молитви дихання зупинилося.Тихо ,мирно мама покинула світ...