Серпень дихає квітучим жаром
Впалі дощі вже водяна пара
Вулицями броджу шукаю пару
Настрій - портвейн дешевих марок
Голосок любові, намір ніби повії
Вітер вириває душу з втілення мрії
В повітрі літає дух перегару
Між фар і ліхтарів верзуся до бару
Де ти моя маленька, суч*ра (скучала?)?
Де ти щоб сонце зі мною стрічала?
Де ти чи я?
Де течія
Розбещена нарЕчена
На ніч, на вік, на речення?
Моя Натхнення
Моя Натхнення
Моя Натхнення
Моя Натхнення
Мій двіж прогоратиме на саме дно
Розхрисиана сорочка як знамено
Ейфориче обличчя, в душі розгулля
Логіки нема, мовляв, якого х**(чого дуркуєш?)?
Правда, діво, в тім, що тебе сподобав
Пізнаєш на смак яка добра свобода
Хай мене розриває ранніх пташок спів
Я все тобі казав. Усе що хотів.
P. S. в дужках - цензурна версія)))