Є люди, які сильніші долі,
Яких не зламали брутальні стани,
Які, попри все, ідуть до волі,
Які вкладають у реальність плани.
Для них не існує перешкод, грань.
Вони не знають слів: «Не можу, ні!».
Вони просякнуті духом змагань,
Іскряться потужно, ніби вогні.
У них дух нескорений, незримий,
Неймовірна любов до життя,
Свій відблиск незнаний, невловимий,
І невгамовне серце биття.
Вони перевершують в чомусь здорових людей,
Весь час щось собі та світу доводять,
Тріумфально захоплюють, мотивують гостей.
І майже всі вірних друзів знаходять.
Вони такі люди, і їм також складно
Боротись завзято і мчать до кінця:
Потрібно щось знати, уміти докладно
І не віддавати нікому місця.
24.09.2016