епіграф :
Об'єднавсь Олег Ляшко
Із Віталієм Кличко,
І пішов в атаку він
на зелених буратін.
Олег Ляшко, не скотиняка,
- тримає вила у руках !
Разом з Кличком іде в атаку !
Зеленському і мат, і шах !
Він закликає дуже грізно
"Чуму зелену" побороть,
Але махать руками пізно,
Вердикта виніс вже народ.
Кличко в атаку не збирався,
Ляшка він ледве впізнає,
Бо якщо в Раду не обрався,
То ти - ніхто! - Ну хто ти є ?
Ой, що ж робити радикалу ?
- Така вже доля у невдах,
Як від корита відірвали,
То скотинякам зносить дах !