Доброго часу! Сьогодні написати цей пост мене спровокувало оголошення (фото прикріплено у дописі). Ключовим моментом для мене є його початок, а саме фраза: "Працюю не так, як всі." У голові постає банальне питання, а як працюють усі? У тому числі і я...
Напевно, мова йде тут про видимість роботи та закорінені совкові звички типу взяти собі, а іншими словами - вкрасти шматок непотребу, який криво лежить.
Коли немає керівництва, люди бідкаються, які ж всі на горі козли, проте коли слушний момент, то, опустивши голову, мовчать та соплять у дві дірки.
Взагалі в наш час на багатьох роботах є незрозумілі мені звички типу "приписного" та "відпускного", ставлення "чекушки" за все на світі, включно з Днем народження, іменинами, хрестинами і т.д
Покупка різного роду маленьких речей, щоб керівник до вас ставився краще.
Коли про це заходить мова, то всі одразу стають комуністами: «А що я... Я нічого. Будь, як усі!».
Я прекрасно розумію, що працювати над власним "я" – то надто важкий процес. Мало того він навіть не зрозумілий для нас. Нам потрібно навчитися нести відповідальність за всі свої дії.
Від малого до великого. За неналежно наклеєну рекламу, в тому числі.
Проте наше суспільство неготове до такого повороту.
Наостанок скажу, що я працюю не так, як всі... і на цьому крапка.
З повагою, Богдан Кухта