Не всі додому повернулись
Багато дуже полягло
В степах, дібровах причаїлись
Їх час в історію звело
Щоб в братських поховали й знали
Такі були, життя нам віддали
Вони ж країну нашу теж любили
В бою теж ворога кляли
Їх душі вірні батьківщині
Залишились із нами на віки
Війни хвилини, горе принесли родині
І сум розлився в світ на всі боки
Сумні хвилини знову пролітають
В думках нащадків тих дідів
Їх пам’ятають, їх не забувають
І видно відблиски тяжких років
За нас, за правду і за перемогу
Говоримо спасибі їм у цей прекрасний час
За їх неоціненну допомогу
За те що душі віддали за нас
Життя іде і ми їх пам’ятаєм
Хоча не знаєм ким вони були
Але їх перемогу ми не забуваєм
Хоч не відомі життя нам здобули
28.10.2004 (Яресько Я.М).