Київ. Рік 2057-й. Центр міста.
Що сталось? Як же так? Що ти накоїв, mister?
Повсюди пісок, а де не пісок, там сміття,
Зелені нема,
Температура - 72
Той що, поїду на Канари
Їх нема, тоді Балі
Чувак, шкода мені.
Та зараз інші курорти.
Еверест тепер острів
Говерла? — острів
Що Мадагаскар?
— а ти не чув досі?
А що там Антарктида? —
Тепер скоріше Атлантида
Одягай скафандр
І припливай в гості
Гей чуєш, є щось попити?
Ну звісно, вода з Дніпра
Лишень одна поправка,
Тепер солона вона.
Це як мінеральна?
Ні вона як із моря
Скільки не пий - не нап'єшся,
Мабуть, така наша доля.
Ну нічого, подивимось,
Що буде за 20 років,
Думаю стане краще.
Ну звісно...
Київ. Рік 2090-й. Центр міста.
Що сталось? Як же так? Що ти накоїв, mister?
Повсюди вода, поверх води лише сміття,
Навіть піску тепер нема,
Температура трохи менше ста