Будь моЇм особливим -
бажаним, коханим, важливим
Віддати тобі думки й почуття?
А ти просто будь зі мною щодня
Будь моЇм особливим -
пристрасним, ніжним і сильним
Цілуй мене, заціловуй до болю,
а я будУ до останнього твОя
Будь моЇм особливим -
сьогодні серйозним, завтра грайливим
Мене не тримай, але й не відпускай,
зі мною будь, нікудИ не зникай
Будь моЇм особливим,
стань зі мною щасливим
Посмішку бачити хочу твоЮ
Що треба для цього? усе зроблЮ