Я у серці Твоєму проростатиму квітами
Огортатиму зеленню і коріння пускатиму
Я на нервах зіграю цю мелодію квінтами
І без дозволу струни по одній обриватиму
Я в свідомість Твою проникатиму кішкою
По спині ніжно нігтями,і за шию кусатиму
Я зостанусь єдиною настільною книжкою
Ти мене надихатимеш, я про Тебе писатиму
Я по шкірі Твоїй буду бігти мурахами
Я впиватимусь глибоко, Твою кров щедро питиму
Королевою гратиму у цій партії шахами
Короля обиратиму, в свої сіті ловитиму
Я стану Твоєю шкідливою звичкою,
Лікуватиму ніжністю, Твої рани солитиму
Для запасів пального буду я запальничкою
Десь у небі салютами я для Тебе горітиму
Я палитиму докази на Твоїй території
І у зону комфорту свій білет вимагатиму
Я триматиму німб, поки ллються історії
Я здивую відвертістю,зайвий одяг скидатиму
Я кричатиму голосно Твоїм внутрішнім голосом
Закриватиму шорами, мозок Твій відключатиму
В павутині заплутаю з безкінечного хаосу
Я з Тобою творитиму,а сама витворятиму
Я тінню Твоєю розчинятимусь в темряві
Твої сни десь на стінах я собі транслюватиму
Спокушатиму яблуком, що на райському дереві
Я з Тобою грішитиму і Тобі сповідатимусь...
Я поставлю на чорне і прикинуся доброю
Ще останній ковток і крізь пальці тікатиму
Я шматочок Тебе заховаю під ковдрою
Чи Ти будеш моїм? Краще я не питатиму....