за недоспані ночі вона не платила грошима
попивала вино і торкалась руками вікна
світло диких балконів творило небачений вимір
де вона загубилась
де довго тривала війна
алкоголем вона заливала розбиті надії
подих з часом твердішав від дивних режимів легень
її хата неприбрана
в це завжди хтось та й повірить
облаштований форт для нічних одиночних племен
колір світла тьмянішав допоки не згасли балкони
її колір обличчя зникав під перепад напруг
ніч минала повз неї
минали її заборони
що в суспільстві були ледь накриті та вбиті в пітьму
там не звикли вбачати чужих у суспільстві знайомих
нестандартних цькували бо
дідько який з того сенс
вона прагнула щось довести
не програти на полі
велетенської битви і все ж донести власний хрест
але ніч ще тривала
і вікна балакали з нею
доливаючи до половини надпите вино
не плативши грошима вона розплатилась душею
і чекала
xxi.ix.mmxvii