Ми створені щоб захищати Україну
Боротись з ворогами, щоб мирно всі жили
Бо поважаємо, кохаємо вкраїну
В віках далеких вороги здолати не змогли
За мир і славу, щоб жилося людям
Ще краще ніж сьогодні, вчора і колись
Вони нам віддали життя немовби суддям
Ми знаємо, що будем, назавжди поклялись
Що будем вірні рідній батьківщині
Що зможем в час тяжкий допомогти
Віддавши все останнє до каплі дитині
Бо тільки так в житті можна перемогти
Під дзвін шабель і під сурми розливом
Йшли вперед і били ворогів своїх
Нас не бентежив ворог своїм страшним видом
Ми переможемо усіх, здолаєм не правих
І як стіна ми знов стоять повинні
На захисті кордонів, на захисті одні
І в війнах ми ніколи не буваєм винні
Ніколи недопустимо щоб були в вогні
Армія велична і захистить простори
Народ який повинен тільки вперед іти
Здолаємо усе і ріки, сушу й гори
Ти стань у лави наші, зумій себе знайти
05.11.2004 (Яресько Я.М).