Щось сниться, мабуть,сміється.
Чи лоскотно їй,коли Ангел легенько торкнеться.
Скоро ,скоро прокинеться ,гляне.
Найдорожча у світі для мами.
Моя квіточка ,і радість безкрая.
Оченята щось швидко шукають.
А ручки лапають, лапають.
Так багато треба навчитися ...
Чубчик,носик-курносик.Немож надивитися...