Лінчевський Олександр, 21 рік
Загинув вчора від кулі снайпера.
Сумна звістка сколихнула весь колектив Національної академії сухопутних військ – захищаючи нашу Батьківщину на Сході, загинув випускник навчального закладу 2010 року майор Михайло Цимбалістий.
Зацвіли сьогодні, сину,
Коло хати чорні мальви,
І калина сива, сива -
Світ згубив кольОри й барви.
Все згоріло - вбрало свиту,
Як землиця - чорну, чорну,
Не розбудить сонце квіту,
Вже життя збирають жорна.
Перемелюють юнацтво -
Душа шляхом он до Бога,
Посходилося козацтво
В дивнім раю, так чудовім.
Де нема ні туги, болю,
Ні війни, а ні наметів...
Журавлем летиш на волю -
Тіло рване кулеметом.
Зацвіли сьогодні, сину,
Чорні мальви коло хати -
Заколисують дитину,
А над гробом сива мати...
(С) Леся Утриско