Летиш цвітеш, радієш що жива
Дарує мить тобі запах любові
Аж раптом опускаєшся до дна
І починаєш гірко нарікать на долю ..
І те не так, і се тобі не так
Нема нічого що би розпалило
Тебе жагою до життя
І не очікуєш уже нового дива...
Важливо щоб зігрів хтось у цю мить
Важливо серденько своє відкрити
Щоб перестать себе оманою дурить
Що в цьому світі вже не варто жити...
Життя важке, заплутане Та цінне!!!
В цю ж мить є той хто вже завершує свій шлях
І твоя мить прийде так непомітно
Тож усміхнись усе в твоїх руках....