І
Іще лишаються у моді
бої, погода й чудеса.
Такі прогнози у природі
віщують Божі небеса.
ІІ
Тай буде те, що є і нині –
орда й агонія яси,
і поки ще панують свині
не буде щастя і краси.
Не буде вічної любові,
яка зів’яне як зело.
Усе повторюється знову,
якщо його і не було.
Кохати будуть одиночок
воюючі одинаки...
але найближчою сорочка
лишається своя, таки.
Тому усі одного разу
згадаємо свою весну
і перемогу не одну...
і поки вистачає часу,
то ліквідуємо заразу,
якщо зупинимо війну.
ІІІ
І Гея вилікує рани,
і околіє сатана,
а без’язикі та погани
повищезають як мана.
У серці запанує ліра
і муза чистої води,
і буде істина і віра,
аби подалі од біди.
Зійде нова зоря надії
і в Україні буде мир,
і до Китаю у ясир
піде опудало Росії,
і явиться живий Месія –
моєї нації кумир.