Комент на комент на ще один комент
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=849073
Дякую за натхнення Ulcus і Квітка))
... дуже ніжно і трохи печально,
бо і в ніжності - смуток й печаль,
ні, не дивно, що все це фрактально,
що і в сміхові чується жаль...
не смертельно - печально, бо осінь,
бо хронометр продовжує лік
й знову літо почило у Бозі,
не на вічно - на мить чи... на вік
час швидкий і... нестерпно тягучий,
коли ти залишаєш мене
десь... у лісі, в пустелі, на кручі
під самотності шквальним вогнем
я чекаю, я міряю лікті,
кілометри і сажні косі,
я готовий порвати на віхті
час і простір, й умовності всі
час загуслий, як вистигла манка,
коли поруч немає тебе,
мій наркотику... ти - моя "ханка"*,
бо від тебе чогось так "гребе"
я чекаю, кохаю, чекаю,
я ловлю коливання думок...
ти - рятунок від туги й одчаю
і... колючий у горлі клубок...
і роки утискаються в миті,
коли поруч, та тільки нема... -
час-важкий... мегатони граніту
й непрозорий - суцільна пітьма
Ханка - сік з маківок і макового стебла, екстракт опію