Лине голос з України
Колоситься нива знов
Вітер віє в нас із спини
Закипає знову кров
І душа розкриє наші
Потаємні сили всі
Знов розкриє очі ваші
І вперед підем усі
Ніби грім звучить діброва
Хліб хвилює наші душі
І звучить знав рідна мова
Чуємо слова ми сущі
Як історія і доля
Повернула знов вкраїну
Ми сини козаків, поля
І кохаємо родину
Наша істина єдина
Зігріває душу голос
Що розкаже нам вкраїна
Те наповнить в полі колос
Як же так і як нам жити
Йти вперед, а може стати
Ми не будемо тужити
Будем щастя здобувати
20.11.2004 (Яресько Я.М).