Візьми мене, візьми мене з собою,
І заховай в свої таємні сни.
Щоб був я поруч, поруч із тобою,
Лише мене від себе не гони.
Щоб я тобі щось шепотів на вушко,
Щоб радість зранку прочитав в очах.
Горни до себе, не винось за дужки,
Щоб я самотній часом не зачах.
Щоб ми удвох узявшися за руки,
Ішли разом дорогою життя.
Вслухались в ніч, коли казкові звуки,
Нам додавали двом серцебиття.