О другій ночі,
О третій ночі
З-за рогу
Швидка допомога
Одна, друга, третя.
Бинти кров'ю змочені,
Броня розкурочена,
Осколок під серцем.
Тримайся, друже,
Очей не мруж так -
Світанок вже мліє.
Ти ще не одружений.
Сиренами збуджене
Місто сіріє.
І світять віконниці
Відблиском синім.
І звідки ви взялись?
У ніч нашу тиху
Ви зі своїм лихом
Так нагло ввірвались.
До аеропорту
Поранені бортом
Прибули, дожили
Поки ви всі спали
Не чули, не знали
Очей не відкрили.