Писали сонети китайські поети
Митці малювали сюжети, кларнети
Ридали в тенетах...
Жалю. Палали в наметах
Палили зорю. Кидали гримаси
В збентежені маси
Лупили у бубни і марокаси. Пампаси
Давали простори для папуасів
Зашорені шори виводили в гори
До будди, кларнетів, китайських поетів
Державних бюджетів, Біблії й Тори
І якось на злеті у цьому сюжеті
Принишкла душа між вселенського хору
Сиділа на возі, при самій дорозі,
Посеред сонетів, кларнетів, букетів,
Не в змозі продати австрійський
бамбетль...
Одеса травень 2019