В українському Єрусалимі побували ми,
Що Зарваницею зоветься в нас,
Усі святі місця з молитвою пройшли
В благословенний цей осінній час.
Зустрілися в молитві з Дівою Марією,
Поцілували Чудотворную ікону,
І велич її благодаті із надією
Веземо всі для рідних і для дому.
І біля гробу ми Господнього були,
Святую плащаницю цілували
І дивувались- тіло не знайшли,
Христос воскрес, йому хвалу співали.
З'єдналось у одне, земне й небесне,
І велич ця відбилася у дзвоні,
Хай наша віра,як Ісус , воскресне,
Додасть нам сили у душі і в слові.
І Святі сходи з мужністю прошли,
Надіємося, це нам допоможе
Життєвії проблеми обійти,
І зникне те, що для життя негоже.
Отож, святиню цю відвідуйте,
Де відчувається присутність Бога,
Душу вмивайте і лікуйте -
Із вірою буде вона здорова!